۲۷ مهر ، ۱۴۰۴
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت، برگزار شد
تعداد بازدید : ۵۶
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی در زمینه های فرآوری، ایمنی و سلامت، به همت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴ در شهر مشهد برگزار شد.

این همایش که با هدف تبادل دانش، معرفی دستاوردهای علمی و ارتقای همکاری‌های بین‌بخشی در حوزه سلامت و ایمنی مواد غذایی و با حضور جمعی از مدیران، متخصصان، پژوهشگران و فعالین صنعت غذا، در شهر مشهد برگزار شد، فرصت ارزشمندی را برای بررسی راهکارهای نوین در ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی کشور فراهم کرد.

 

در این رویداد، آقای مهندس مجتبی نسب، به عنوان یکی از سخنرانان ویژه پنل تخصصی ایمنی و ناامنی غذایی حضور یافت و با ارائه سخنرانی‌ با عنوان «نقش شبکه آزمایشگاهی در ارتقای ایمنی و امنیت مواد غذایی کشور» به تشریح رویکردها و برنامه‌های شبکه آزمایشگاهی در این زمینه پرداختند.

 

 

مهندس نسب در سخنان خود ضمن اشاره به اهداف و مأموریت‌های شبکه آزمایشگاهی، بر اهمیت ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، استانداردسازی آزمون‌ها، تسهیل دسترسی پژوهشگران و صنایع به تجهیزات پیشرفته و گسترش همکاری‌ میان مراکز علمی و صنعتی کشور تأکید کرد.

 

وی همچنین با اشاره به جایگاه مهم شبکه آزمایشگاهی در پشتیبانی از سیاست‌های کلان حوزه سلامت و ایمنی غذا، بر ضرورت هم‌افزایی توان علمی و فنی آزمایشگاه‌های سراسر کشور برای تحقق امنیت غذایی پایدار تأکید کرد.

 

در حاشیه سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، تعدادی از موسسات و شرکت های فعال در حوزه صنایع غذایی، محصولات و دستاوردهای خود را در قالب برپایی غرفه، به شرکت کنندگان در این همایش، ارایه کردند.

 

 

مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد فعالیت خود را از سال 1360 شروع کرده است و گروه های پژوهشی «طراحی ماشین آلات»، «فرآوری» و «شیمی مواد غذایی» به عنوان زیر مجموعه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و گروه های پژوهشی «نانو فناوری»، «زیست فناوری» و «ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی» به عنوان زیرمجموعه پژوهشکده فناوری های پیشرفته مواد غذایی فعالیت می کنند. جذب دانشجوی دکتری پژوهش محور، برقراری ارتباطات گسترده بین المللی برای دستیابی به آخرین دستاوردهای پژوهشی مراکز علمی جهان در زمینه صنعت غذا و نیز انعقاد قراردادها و تفاهم نامه های داخلی با مراکز دولتی و بخش خصوصی مرتبط با صنعت غذا از مهمترین اقدامات اجرایی این موسسه پژوهشی در سال های اخیر به شمار می رود.

 

جدیدترین بخش این موسسه، «مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص» است که به منظور ایجاد بستری مؤثر برای پیشبرد تحقیقات و توسعه فناوری‌های نوین در عرصه غذاهای خاص، در سال 1404 افتتاح شده است.

نظرات

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code